Bootmatrassen op maat

bootmatrassen op maat gemaakt

Wij maken dagelijks vele bootmatrassen. En aangezien elke boot weer anders is, maken wij ieder matras of kussen op maat.

Het grootste gedeelte van boten wordt tweedehands overgenomen waardoor de nieuwe eigenaar van de boot vaak slaapt op het matras van de vorige eigenaar, die daar met zijn partner, familie of vrienden veel gebruik van hebben gemaakt.

"Ieder mens verliest zo’n 0,5 liter vocht per nacht"

Met dit als gegeven, kan je je natuurlijk wel voorstellen wat zo’n matras te voorduren heeft gehad. Vaak zie je aan de buitenkant van het matras geen mankementen, terwijl er vaak wel degelijk schimmels aanwezig zijn die niet altijd goed te zien zijn. Om van het comfort nog maar te zwijgen.

Maatwerk matrassen

Wij van MatrasFabriek zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk bootmatrassen en bootkussens met een hoogwaardig slaapcomfort voor in uw boot. Maar ook caravanmatrassen kunnen wij geheel op maat maken. U verzint het, wij maken het. We maken in principe elk denkbare contour, mits we van u de juiste vorm en maten krijgen aangeleverd.

 bootmatrassen op maat

Als u van papier een mal maakt van de gewenste vorm, een tekening maakt met de correcte maten, of uw oude matras uit de boot trekt, we maken dit voor u naar wens. U heeft de keuze uit verschillende kernmaterialen (binnenwerk), die te bestellen zijn in verschillende soorten comfort.

Naast keuzes uit binnenwerk, heeft u ook nog de keuze wat voor stof er om de kern heen gaat (stoffering), er is een oneindig scala aan stoffen die om de matraskern kan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de normale meubelstoffering, maar ook bieden wij een waterafstotende stof aan (Sunbrella Outdoor bekleding) die uw matras optimaal beschermt tegen het eventuele vocht wat aanwezig kan zijn op een boot. Het kiezen van de stof kunt u bij ons doen op de fabriek in onze showroom te Heerenveen, waar wij een grote hoeveelheid aan stoffen voor u hebben klaarliggen.

Prijzen van bootmatrassen

De prijs van uw bootmatras of bootkussens wordt berekend aan de hand van 3 onderdelen, dat zijn namelijk:

  1. De matraskern
  2. De stoffering
  3. Het maakloon

Het maakloon wordt bepaald aan de hand van de complexheid van het model van uw bootkussen / matras. Voor het aanvragen van de complete offerte hebben wij informatie nodig waar wij uw hulp bij nodig hebben.

Mocht u een complete prijs van ons willen weten, dan kunt u onderstaand geheel vrijblijvend een offerte aanvragen . En uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Heerenveen!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Als u onderstaande velden invult, krijgt u van ons geheel vrijblijvend een prijsofferte voor uw bootmatrassen, geheel op maat gemaakt.