Epke Zonderland gefeliciteerd

Epke M Line matras

Fantastische prestaties door onze Nederlandse sporters op meerdere onderdelen!

In het bijzonder natuurlijk onze plaatsgenoot Epke Zonderland, die vooral door zijn prachtig uitgevoerde Cassina-Kovacs-Kolman combinatie liet zien wat er mogelijk is na jaren trainen. In 2004 won hij als junior al zilver op het toestel rek tijdens de EK in Ljubljana en in 2007 leverde hij een unieke prestatie tijdens het EK in Amsterdam: hij eindigde in de meerkamp als zesde! Nog nooit eindigde een Nederlandse man zo hoog op dit onderdeel. Epke slaapt al jaren op M Line matrassen, en topprestaties beginnen met een goede nachtrust.

Goud na keihard trainen

En dan nu de gouden medaille op de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen: een kroon op vele jaren hard werken en trainen! Zo zijn er veel raakvlakken met sport en het bedrijfsleven. Het vergt doorzettingsvermogen en energie om te komen tot een uitstekend eindresultaat. 'Gaan voor goud!'. Naast doorzettingsvermogen hoort hier ook de juiste mentaliteit bij. Vaak is het afzien en dan valt het niet mee het einddoel op de juiste manier voor ogen te houden. Bouwend op basistechnieken, maar ook open blijven staan voor nieuwe ontwikkelingen. Iedere dag opnieuw: bijblijven en doorontwikkelen, verbeteren. Zoeken naar nieuwe uitdagingen.

Plezier

Want in de sporten in het bedrijfsleven moet je blijvend optimaliseren. In de sport voor jezelf en het publiek; in het bedrijfsleven voor jezelf en de klant. Alleen deze onomkeerbare verplichting kan leiden tot een topprestatie of een topproduct. Een even belangrijk onderdeel is plezier hebben in de sport of in je vak. Plezier stimuleert! In combinatie met vakkennis ontstaat er tevens een juiste zelfreflectie. Dit is onontbeerlijk om op een gezonde manier in de wedstrijd te blijven staan!

Epke, van harte gefeliciteerd namens Matras Factory, wij zijn trots op je!

MatrasFabriek Heerenveen

Zonderland M Line Matras