Ikea Matrassen

Ikea matras prijzen

Ikea Matrassen zijn bekend bij het grote publiek. Dit komt waarschijnlijk door de redelijke prijzen die Ikea vraagt voor haar matrassen.

Matrasfabriek: uw adres voor maatwerk! Wij werken niet volgens bedachte concepten en ideeën, maar wij maken wat u wilt. In tegenstelling tot grootwarenhuizen, die door de enorme hoeveelheid producten die zij aanbieden, gedwongen zijn de markt conceptmatig te benaderen. Dit kan nadelig doorwerken in de mogelijkheden die de consument worden geboden: zowel in uitvoering en kwaliteit! Matrasfabriek is echter gespecialiseerd in maar éen ding: Zorg voor Slapen!

Mede hiedoor is ons assortiment ongekend groot en zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Dit alles echter wel tegen een scherpe prijs! Met een aantal belangrijke zekerheden:

  • Matrasfabriek verwerkt alleen West – Europees gecertificeerde grondstoffen
  • Er vindt een strenge selectie plaats in de kwaliteit en duurzaamheid van materialen
  • Alle grondstoffen worden verwerkt, en er zijn combinaties mogelijk
  • Wij bieden maatwerk met garantie
  • Kwaliteit is bij Matrasfabriek een vanzelfsprekendheid
  • Een zeer gespecialiseerd en vakkundig team produceert met veel aandacht uw matras

Door onze expertise en een geavanceerde en moderne aanpak kunnen we iedere uitdaging aan! Daarom nodigen wij u van harte uit uw wensen kenbaar te maken. In ruil daarvoor krijgt een kwaliteitsproduct, dat totaal op uw wensen is afgestemd: tegen een scherpe prijs. Een product met garantie, gemaakt met zorg en aandacht, voor jarenlang slaapcomfort.

En ook wij hebben een ruime, gratis parkeergelegenheid.