Klanttevredenheid centraal

Wij staan voor kwaliteit

MatrasFabriek staat voor kwaliteit

Onze unieke formule is het rechtstreeks leveren van kwalitatief hoogwaardige matrassen. U koopt als consument uw matras rechtstreeks uit onze matrassenfabriek in Heerenveen. Al ruim dertig jaar nu hebben wij ervaring en expertise opgebouwd in slaapsystemen...

MatrasFabriek verwerkt alleen Europees gecertificeerde grondstoffen. Wij passen een strenge selectie toe bij onze leveranciers. Of het nu gaat om polyether, koudschuim, NASA traagschuim of Talalay Latex, wij gebruiken enkel West Europese en gecertificeerde materialen. En al deze materialen worden vooraf getest op kwaliteit en duurzaamheid.

De doelstelling van onze organisatie is helder en duidelijk: Zorg voor slapen!

MatrasFabriek.nl

U bent van harte welkom in de uitgebreide webwinkel MatrasFabriek.nl. In deze uitgebreide matrassen webshop kunt u uit vele verschillende kwaliteits matrassen uw eigen keus bepalen. En mocht u er niet uitkomen of heeft u vragen: bel of mail ons gerust. Voor al onze contactinformatie kunt u op deze pagina terecht.

Persoonlijk advies

Vindt u het plezieriger om in een persoonlijk gesprek te worden geïnformeerd: bezoekt u dan éen van onze fabriekswinkels of ons exclusieve slaaplab! Wij zijn blij u te mogen begroeten.

 klantenservice van MatrasFabriek

Wij wensen u alvast een goede en gezonde nachtrust met uw nieuwe aankoop! Een product met garantie uit uw eigen fabriek: eerlijk en vertrouwd!

Niet tevreden?

Wij, het team van MatrasFabriek.nl, vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor kwaliteit en service, kan het voorkomen dat u een klacht heeft of niet tevreden bent over onze dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kunt u doen per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Showroom en contactgegevens:

MatrasFabriek.nl
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Nederland

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden (meestal wel veel sneller), mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan altijd op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij als MatrasFabriek.nl zijnde bij aangesloten zijn. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).