Levertijden van MatrasFabriek

Levertijd van MatrasFabriek

Wij vinden het belangrijk dat u er bewust van bent dat al onze matrassen gemaakt worden in onze eigen fabriek in Heerenveen. U koopt rechtstreeks bij de fabriek en bent verzekerd van een Nederland kwaliteitsmatras. Zodra u bij ons een bestelling gedaan heeft, gaan wij uw matras produceren. Dit gebeurt, zoals we al eerder aangegeven, in onze fabriek in Heerenveen.

Binnen 10 a 15 werkdagen

Wij kunnen over het algemeen snel produceren, wij hebben immers alle grondstofmaterialen in huis om ieder gewenst matras te maken. Het transport naar uw leveringsadres is vaak de vertragende factor voor de levertijd. Omdat matrassen, lattenbodems en boxsprings te groot zijn om te versturen via een pakketdienst als PostNL of GLS, worden deze getransporteerd door een meubelvervoerder. Wij werken samen met onze huisvervoerder Jos Dusseldorp Transport.

Zodra uw bestelling door ons geproduceerd is, komt Jos Dusseldorp Transport het matras bij onze fabriek in Heerenveen afhalen. Hierna neemt een medewerker van Jos Dusseldorp Transport telefonisch contact met u op om samen met u een bezorgafspraak te maken.

Rekent u op een levertijd van 10-15 werkdagen.

Afhalen is nog sneller

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen, dan haalt u de vertragende factor transport eruit en kunt u nog eerder over uw matrassen beschikken. Afhalen kan bij onze fabrieksshowroom in Heerenveen.

Pakketdienst

De kleinere producten zoals hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel, topdekmatrassenbabymatrassen en kindermatrassen bezorgen wij via de pakketdienst GLS. Zij bieden het pakket aan, bent u dan niet thuis, ontvangt u een kaartje, waarna u zelf een nieuwe bezorgafspraak met de pakketdienst kunt maken.