M Line matrassen aanbieding

M Line matrassen

M Line: Sleep well, move better

M Line wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en topsporters

Doordat we steeds meer vragen van ons lichaam, wordt de nachtrust nog belangrijker. Om goed te kunnen presteren in het dagelijkse leven, is het belangrijk dat uw lichaam 's nachts goed herstelt zodat u overdag genoeg energie heeft om te doen wat u wilt: u goed en uitgerust voelen en optimaal presteren.

Alle M Line matrassen en M Line hoofdkussens zijn ontworpen voor een optimalte nachtrust.

Dankzij de unieke drukverlagende eigenschappen worden M Line matrassen aanbevolen door fysiotherapeuten en topsporters. Daarnaast worden deze matrassen gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen.

M Line matrassen en M Line boxsprings hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim dat zich exact naar de contouren van uw lichaam vormt. Hierdoor zorgen de M Line matrassen voor een sublieme drukverlaging en drukverdeling tijdens het slapen waardoor u als het ware zweeft in uw bed.

Zwevend neemt uw lichaam een ontspannen houding aan, wordt uw bloeddoorstroming verbeterd, belast uw spieren en zenuwen minder, slaapt u dieper en draait u minder. Lichaam en geest herstellen zicht optimaal. Zo heeft u voldoende energie voor de dag.

  • M Line matrassen passen zich aan de contouren van uw lichaam aan. Hierdoor neem uw lichaam de perfecte slaaphouding aan
  • Slapen op M Line matrassen zorgt ervoor dat u 's nachts sneller en beter herstelt. Zo begint u uitgerust aan de dag.
  • U zult merken dat u minder draait in uw slaap. Hierdoor slaapt u dieper en beter.

Probeer M Line ® 100 dagen uit!

M Line 100 dagen omruilgarantieOm u van de kwaliteit en het comfort van onze M Line matrassen te overtuigen kunt u alle Slow Motion matrassen 100 dagen lang uitproberen. Bekijk hier de voorwaarden voor de ‘100 dagen omruilgarantie’. Testen hebben aangetoond dat M line matrassen een zeer lange levensduur hebben. Daarom krijgt u tot 10 jaar garantie op M Line matrassen.


M Line 100 dagen omruilgarantieAlle M Line matrassen, hoofdkussens en boxsprings worden met grote zog vervaardigd en komen als zeer goed uit de bus op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast is het M Line SlowMotion 6 matras uitgeroepen door de Consumentenbond als Best Getest matras!

Nieuw: iSM-gel®

iSM gel M LineAlle M Line matrassen zijn nu voorzien van iSM-Gel®. Dit staat voor 'Infused Slow Motion Gel'. Dit gel is verwerkt in de visco-elastische toplaag van de matrassen en zorgen voor een zeer comfortabele en ventilerende bovenlaag van het matras.

M Line Hygiene ten top!De speciaal voor M Line matrassen® ontwikkelde Soft & Fresh®-tijk heeft een permanente antibacteriële werking.

De M Line matrassen en M Line hoofdkussens bieden u een gezond en fris slaapklimaat! M Line maakt hiervoor gebruik van de unieke en mensvriendelijke Hygienic Climate Control®-technologie (HCC®) die door zijn hygiënische werking ook bij veel ziekenhuizen wordt ingezet.

De speciaal voor M Line ontwikkelde Soft & Fresh®-tijk heeft hierdoor een permanente antibacteriële werking, die ook na veelvuldig wassen actief blijft. De tijk is snel en gemakkelijk afritsbaar en kan gewassen worden op 60°C. Ook de kernen van alle M Line matrassen zijn voorzien van de zogenoemde CC®-technologie.

 

M Line heeft FleXnet-SupportM Line matrassen hebben het FleXnet-Supportsysteem®.

De heupzone van alle M Line matrassen is voorzien van een FleXnet-Supportsysteem®. Deze zorgt zowel in zittende als liggende positie voor extra ondersteuning van uw onderrug en heup.

Het FleXnet werkt in de Slow motion III- en IV matrassen samen met de gepatenteerde schokdempers. Hierdoor ervaart u een uiterst stabiele ondersteuning en helpen de schokdempers u bij het draaien en uit bed stappen.

Bekijk en bestel onze M Line producten

Door hieronder op de afbeelding te klikken komt u bij het product naar keuze in onze M Line webshop.

M Line matrassen

Matrassen

 

M Line bedbodems

M Line bedbodems

M Line toppers

M Line topdekmatrassen

M Line hoofdkussens

M Line kussens