M Line matrassen

M Line Omruilgarantie

Probeer M Line ® 100 dagen uit!

Met M Line kiest u voor het beste slaapsysteem dat er is. De M Line Slow Motion-matrassen zijn dan ook onafhankelijk getest door TNO en hebben naast het CE-label ook een Okö-Tex-normering.

Door de unieke drukverlagende eigenschappen worden M Line matrassen aanbevolen door fysiotherapeuten. Daarnaast worden zij gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Om u van de kwaliteit en het comfort van onze M Line matrassen te overtuigen kunt u alle 1persoons Slow Motion  III-, IV-, V- en VI-, VII-, en VIII matrassen 100 dagen lang uitproberen. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op uw M Line-matras. 

Voorwaarden ‘100 dagen omruilgarantie’ M Line wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en topsporters

Wij bieden onze klanten van M Line matrassen een ‘100 dagen omruilgarantie’. Indien het matras bij u niet aan de verwachting voldoet, kunt u uw M Line matras binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type M Line matras. Garantie wordt verleend, indien aan de navolgende voorwaarden is voldaan:

1.    De ’100 dagen omruilgarantie’ geldt op alle 1-persoons 1-persoons Slow Motion  III-, IV-, V- en VI-, VII-, en VIII matrassen en is niet geldig op de kernen van de M Line Box.

2.    De aanspraak op de ’100 dagen omruilgarantie’ dient u in te dienen bij de M Line dealer waar u het desbetreffende M Line matras heeft gekocht. In dit geval bij ons, MatrasFabriek in Heerenveen.

3.    Om aanspraak te maken op de ’100 dagen omruilgarantie’ dient de originele aankoopbon/factuur als bewijs en moet overlegd kunnen worden.

M Line matrassen hebben het FleXnet-Supportsysteem®.

4.    De omruiling moet plaatsvinden binnen 100 dagen na aankoopdatum.

5.    U kunt eenmalig gebruikmaken van de ’100 dagen omruilgarantie’.

6.    U dient een ander type (M Line) matras uit te kiezen uit onze collectie, dus waar u het M Line matras heeft aangeschaft.

7.    Het matras dient fatsoenlijk en schoon te worden aangeleverd.

8.    Er wordt per matras € 60,- aan transport- en verwerkingskosten in rekening gebracht. Dit geldt uiteraard niet als u zelf bij ons in Heerenveen langs kunt komen voor de omruiling. 

Download hier de spelregels omtrent de omruilgarantie van M Line matrassen.

 

Matrassen                                                                                 Bedbodems

Matrassen

 

 

Boxsprings                                                                                 Topdekmatrassen

M Line Boxsprings
Kussens

M Line kussens