Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen van matrasfabriek.nl

Al onze koudschuim matrassen zijn gemaakt van de beste kwaliteiten (HR44 en HR40). Ons meest verkochte koudschuim matras is het Koudschuim matras Colorado Medium. Wilt u liever een hard(er) matras of weegt u meer dan 100 kilo, dan raden wij ons Koudschuim matras Stevig aan. Wanneer u op zoek bent naar een heerlijk zacht matras, dan kiest u voor ons Koudschuim Matras 'Colorado Soft'. Mocht u er niet uitkomen, vraag ons dan gerust om vrijblijvend advies op tel 0513 640 401.

Pantera Koudschuim matrassen

Binnen de koudschuimmatrassen bieden wij ook Pantera koudschuim matrassen aan. Deze matrassen zijn gemaakt van Pantera koudschuim, een Nederlandse topmerk.

Pantera koudschuim kan daarom ook tot het topsegment van de koudschuim matrassen gerekend worden. Terwijl zogenaamd ‘traditioneel koudschuim’ ook al hele goede eigenschappen heeft, overtreft ‘Pantera-schuim’ in duurzaamheid, vocht- en temperatuurregulatie.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

 1. Koudschuim Matras 'Colorado Medium'
  Vanaf: € 229,00
  • 18 cm dik
  • CellFlex® Koudschuim HR40
  • Met CoolFresh matrashoes
  • Gemaakt in Heerenveen (eigen fabriek)
  Bekijk alle specificaties
 2. Koudschuim Matras 'Colorado Stevig'
  Vanaf: € 229,00
  • 18 cm dik
  • Koudschuim HR44 kern
  • Afritsbare CoolFresh matrashoes
  • Gemaakt in Heerenveen (eigen fabriek)
  Bekijk alle specificaties

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

 • Koudschuim matras kopen

  Het koudschuim matras staat bekend om zijn elasticiteit in combinatie met een goede ventilatie en goede luchtcirculatie. De term koudschuim is afgeleid van ‘cold cure moulding’, maar eigenlijk is de term High Resilience (HR) matras meer op zijn plaats voor het koudschuim matras: Koudschuim wordt namelijk gekenmerkt door een extra grote veerkracht en duurzaamheid. High Resilience betekent zoiets als ´Schuim met hoge veerkracht´.

  Voordelen van een koudschuim matras

  Omdat een koudschuim matras meer open poriën heeft, is het beter in staat om vocht te reguleren en ook ademt het beter dan de andere kwaliteit schuim, zoals een polyether matras. Een ander groot voordeel ten opzichte van polyether matrassen: kuilvorming is bij een koudschuim matras praktisch uitgesloten, zéker in combinatie met een goed ventilerende matrasdrager.

  Koudschuim matrassen van matrasfabriek.nl

  Wij maken onze koudschuim matrassen alleen van de beste kwaliteiten koudschuim (HR44). Deze matrassen zijn dan ook zeer goed geschikt voor mensen met een wat zwaarder gewicht en voor mensen die het snel warm hebben of veel zweten in bed. De kans op kuilvorming is bij onze koudschuim matrassen dan ook nihil. Kortom: een koudschuim matras is de overtreffende trap, de verbeterde versie van het traditionele polyether matras.

  Pantera Koudschuim matrassen

  Binnen de koudschuim matrassen bieden wij ook Pantera koudschuim matrassen aan. Deze koudschuim matrassen zijn gemaakt van Pantera koudschuim, het Nederlandse topmerk binnen de koudschuimen. Pantera koudschuim bevindt zich in het topsegment koudschuim matrassen en overtreft het al kwalitatief goede  'traditioneel' koudschuim in duurzaamheid, vochtregulatie en temperatuurregulatie. Kortom, Pantera koudschuim matrassen is het ware topsegment.