Over MatrasFabriek Heerenveen

Over MatrasFabriek.nl

MatrasFabriek; Zorg voor slapen!

MatrasFabriek is een innovatief en modern geoutilleerd bedrijf, gedreven door een vakkundig team.

Wij stellen ons graag aan u voor, te beginnen met de unieke formule van ons bedrijf. Onze formule is rechtstreekse levering van hoogwaardige matrassen uit eigen fabriek aan de consument. Al ruim dertig jaar nu hebben wij ervaring en expertise opgebouwd in slaapsystemen..

MatrasFabriek verwerkt alleen Europees gecertificeerde grondstoffen. Wij passen een strenge selectie toe bij toelevering van: Polyether, Koudschuim, Latex, Talalay Latex en visco elastisch traagschuim, (Nasa). Al deze materialen worden vooraf getest op kwaliteit en duurzaamheid.

De doelstelling van onze organisatie is helder en duidelijk: Zorg voor slapen!

Kwaliteitsmatrassen uit eigen fabriek

Eigen productie van matrassen bij MatrasFabriek

Ons hele team streeft naar een kwalitatief, comfortabel en duurzaam product. Dit resulteert in een hoogstaande kwaliteit en, door productie in eigen fabriek, een zeer scherpe prijs!

M Line matrassen

Als aanvulling op ons eigen assortiment, presenteren wij nu ook de M Line collectie: "Sleep well. Move better". Een nieuwe generatie drukverlagende matrassen. Een product dat nauw aansluit bij onze kwaliteitsnorm. En: als extra service kunnen wij in deze collectie ook meerdere maatvoeringen realiseren!

MatrasFabriek.nl

U bent van harte welkom in onze webwinkel. In deze uitgebreide matrassen webshop kunt u uit vele verschillende kwalittieits matrassen uw eigen keus bepalen. En mocht u er niet uitkomen of heeft u vragen: bel of mail ons gerust. Voor al onze contactinformatie kunt u op deze pagina terecht.

Fabriekswinkels

Vindt u het plezieriger om in een persoonlijk gesprek te worden geïnformeerd: bezoekt u dan éen van onze fabriekswinkels of ons exclusieve slaaplab! Wij zijn blij u te mogen begroeten.

Wij wensen u een goede en gezonde nachtrust met uw nieuwe aankoop! Een product met garantie uit eigen fabriek: eerlijk en vertrouwd!

Een vriendelijke groet,

Het team van MatrasFabriek