topdekmatras

Topdekmatrassen

Informatie over het topdekmatras

In Denemarken, Noorwegen en Zweden zijn de mensen al een ruime tijd vertrouwd met het fenomeen topdekmatras, ook wel kortweg topper, oplegmatras of dekmatras genoemd. Steeds meer mensen kopen een topdekmatras. Zo'n topper heeft dan ook veel voordelen: Door het topdekmatras op uw huidige matras te leggen, neemt het ligcomfort daarvan toe, terwijl ook de levensduur van uw huidige matras wordt verlengd. Daarnaast is hij eenvoudig om te draaien en gemakkelijk te luchten. Iets wat uw slaapcomfort uiteraard allemaal ten goede komt.

Een topdekmatras over 2 losse matrassen heen

Een andere reden waarom men vaak kiest voor een topdekmatras, is om hem over twee losse 1-persoonsmatrassen heen te leggen, om zo de vervelende naad tussen deze matrassen te laten verdwijnen. Wanneer u twee verschillende matrassen heeft die liggen op een verstelbare bedbodem, kunt u kiezen voor een topdekmatras met een split in het midden, zodat de naad wel weggewerkt wordt en u de matrassen wel gewoon afzonderlijk kunt verstellen.

Welke soorten zijn er?

Er zijn grofweg 5 soorten te onderscheiden: polyether, koudschuim, traagschuim, latex en Talalay latex toppers. U vindt hieronder al onze topdekmatrassen, allen zullen zij uw comfort verhogen. Bij vragen kunt u ons altijd bereiken via info@matrasfabriek.nl of via 0513 640 401.