Hoe gaat de bezorging en betaling?

U kunt uw bestelling door heel Nederland laten bezorgen. Wanneer uw bestelling naar één van de Waddeneilanden gestuurd moet worden, neem dan even contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

Categorie Bezorging in NL
Alle topdekmatrassen € 15,-
Alle matrassen € 30,-

Pakketdienst

De kleinere producten zoals topdekmatrassenen de dunnere 1 persoons matrassen bezorgen wij via de pakketdienst GLS. Zij bieden het pakket aan, bent u dan niet thuis, ontvangt u een kaartje, waarna u zelf een nieuwe bezorgafspraak met de pakketdienst kunt maken.

Huisvervoerder

De grotere artikelen, zoals de dikkere matrassen en boxsprings, worden door onze huisvervoerder bezorgd. Dit gaat dus met meubeltransport. Uw bestelling wordt op de door u gewenste datum bij u thuisbezorgd. Deze datum kunt u tijdens het bestellen al aangeven. Wij houden ons dan aan die datum.

Levering op de waddeneilanden

In dit geval kunt u bij de bestelling als afleveradres een transport depot op het vaste land opgeven. U dient dan zelf in overleg met dit depot zorg te dragen voor de verdere afhandeling van de levering op het eiland. Dit geldt alleen voor de producten die via de huisververvoerder bezorgd moeten worden. Het gaat dan om de matrassen en de boxsprings.

Matrassen tot aan de eerste deur thuisbezorgd

Let op: Alle matrassen, topdekmatrassen en boxsprings worden tot aan de eerste deur bezorgd!

Lees hier alles over onze levertijden

Bezorgen buiten Nederland

Voor leveringen buiten de genoemde gebieden, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantendienst, door onze ervaring met projectinrichtingen in het buitenland hebben wij vast een passende oplossing voor uw vraag omtrent de bezorging.

Beveiligde verbinding via SSL

Een SSL-certificaat bevestigt dat de verbinding tussen u en de webshop versleuteld is. Dit betekent dat alle gegevens die u op deze website invult versleuteld worden verzonden, waardoor kwaadwillenden de gegevens niet kunnen onderscheppen.

Beveiligde verbinding via SSL

Betaal op de wijze die bij u past!

Betaling van uw via het internet aangekochte producten kan op verschillende manieren plaatsvinden.


Veilig en vertrouwd betalen met iDEAL

Matras Factory maakt onder andere gebruik van iDEAL, de standaard voor betalingen via het internet. iDEAL is tevens de veiligste manier voor internet- betalingen en partner van o.a. ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, SNS bank en ING-Postbank.

veilig en vertrouwd betalen bij Matras Factory met iDEAL

Via Bancontact

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het kaartnummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

u kunt betalen met Bancontact Mistercash
Search engine powered by ElasticSuite