Goedkope matrassen

Goedkope matrassen

Bekijk direct al onze matrassen

Welkom bij MatrasFabriek: u heeft geluk! Wij leveren goedkope matrassen die u niet duur komen te staan! Goedkope matrassen hoeven per definitie niet kwalitatief onder te doen voor 'dure matrassen'.

Maar al te vaak worden goedkope matrassen aangeboden die de naam goedkoop matras niet waardig zijn! De consument vertaalt weinig geld (of een laag bedrag) in goedkoop. Meestal resulteert dit niet in een goede koop, maar in een miskoop!

Veel aanbieders proberen de prijs laag te houden door gebruik van grondstoffen, die na een korte tijd al laten zien wat ze waard waren: weinig geld...Garantie en service heeft in die situatie ongeveer dezelfde waarde. Dit kan anders!

Goedkope matrassen bij MatrasFabriek.nl

Er bestaat nu de mogelijkheid voor u als consument om een goede koop te doen. Want wij gebruiken alleen West Europees gecertificeerde grondstoffen. En alle matrassen worden door vakmensen geproduceerd in onze eigen fabriek in Heerenveen: veilig en vertrouwd!

Tevens worden de matrassen bij u thuisbezorgd. Een service die wij vanzelfsprekend vinden. Op deze manier verbinden wij goedkoop aan een kwaliteitsproduct: helder en duidelijk! En de prijzen zijn scherp: hier hoeft u niet wakker van te liggen! Laat u verrassen door alle mogelijkheden: u bent van harte welkom!

Goedkoop is een relatief begrip

Steeds vaker merken wij dat er erg veel 'gestunt' wordt met super aanbiedingen voor goedkope matrassen. Dit wordt vaak door zogenoemde prijsstunters gedaan, niet alleen online maar ook door fysieke (landelijke) winkels als Kwantum, Matras Direct, Leenbakker, MatrasConcord en Ikea.

Vaak gaat dit om polyether matrassen waarbij het soortelijk gewicht van het Polyether niet van hoge kwaliteit is. Daarnaast is de dikte van het matras meestal té matig om er dagelijks goed en comfortabel op te slapen. Polyether matrassen van een slechte kwaliteit kunnen dan ook snel voor kuilvorming zorgen.

Goedkope pocketvering matrassen Pocketvering matras

Naast polyether matrassen en binnenveringsmatrassen, worden pocketvering matrassen ook vaak in de prijsstunt-klassen aangeboden. Wat u zich bij goedkope pocketvering matrassen af kunt vragen is of de kwaliteit van de pocketveren die in deze matrassen zitten, wel goed zijn. Als een pocketvering matras al voor 100 euro aangeboden wordt, dan kunt u er al bijna vanuit gaan dat de veren die erin gebruikt zijn niet heel erg lang mee gaan en eerder in veerkracht verliezen en kuilvorming krijgen dan pocketvering matrassen van goede kwaliteit.

Andere goedkope matrassen

Matrassen als koudschuim matrassen, traagschuim matrassen of een latex matras, zullen niet snel als goedkope matrassen weggezet worden door prijsstunters. Dit komt doordat de prijzen van de grondstoffen van deze matrassen te duur zijn om als goedkoop matras neer te zetten.Toch kunnen er behoorlijke prijsverschillen ontstaan bij deze soorten matrassen. Dit komt veelal doordat bekende merken als Auping en Tempur zulke matrassen (vooral Nasa Traagschuim matrassen) voor hoge prijzen aanbieden. U betaalt dan vooral voor de marketing en het merk.

Conclusie

Wilt u een goedkoop matras, let dan goed op de specificaties van het desbetreffende matras om duurkoop te voorkomen. Een polyether matras met een soortelijk gewicht van 25 (SG25) is echt te matig om dagelijks comfortabel op te liggen. Daarom beginnen onze goedkope polyether matrassen bij SG40, deze zijn geschikt voor regelmatig gebruik.

Deze matrassen zijn ook geschikt als bootmatras, caravan matras of camper matras.

Alle matrassen op matrasfabriek.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor dagelijks gebruik. Dus bij matrasfabriek.nl zit u altijd goed. En mocht u er niet uitkomen, bel ons dan voor advies op 0513-744060

Wij staan u graag te woord.