Latex matrassen

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Alle latex matrassen van MatrasFabriek.nl

het traditionele latex matras is zeer veerkrachtig en duurzaam. Hieronder leest u meer informatie over traditionele latex matrassen.

Onze Latex matrassen

Traditionele latex matrassen zijn zeer veerkrachtig en duurzaam. Wij hebben twee verschillende latex matrassen in ons assortiment (hierboven ziet u ze):

Informatie over latex matrassen

detail van een latex matras

Het latex matras heeft, geheel terecht, een prima reputatie opgebouwd bij een groot publiek. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het ongekend veerkrachtig is en dat ook duurzaam blijft.

Afhankelijk van de gebruikte latex en de aanwezigheid van luchtkanalen, kunnen deze matrassen variëren van uitzonderlijk zacht tot behoorlijk stevig. Ze zijn daarbij in alle gevallen altijd ook nog soepel genoeg om op verstelbare bedbodems te worden toegepast.

Latex is dus een serieuze aanrader. MatrasFabriek maakt gebruik van een latex die deels van natuurlijke (gewonnen uit de rubberboom) als van synthetische oorsprong (olie) is vervaardigd. Zo worden de voordelen van beide varianten verenigd!

Onze latex matrassen zijn voorzien van 5 comfortzones en beschikken over ventilatiekanalen die zorg dragen voor een verbeterde vochtopname en luchtcirculatie in het matras.

Informatieve video over latex matrassen

Wilt u meer informatie over de werking van latex in matrassen, dan kan onderstaande video interessant zijn. Mocht u nog vragen hebben of extra advies nodig hebben over het online kopen van een latex matras, bel ons gerust op 0513-744060 of stuur ons een mail met daarin uw vraag.

Onze matrasadviseurs staan u graag te woord.

Search engine powered by ElasticSuite