Garantie

Wanneer u kiest voor MatrasFabriek dan kiest u voor topkwaliteit, duurzaamheid en comfort. U zult jarenlang plezier hebben van dit product. Wij doen er alles aan om u uitgerust wakker te laten worden. Wij hanteren de volgende garantietermijnen. Voor een uitgebreide omschrijving van de algeme voorwaarden, product en comfortgaranties verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Webshop Keurmerk

Wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk, wat onder andere inhoudt dat onze Algemene Voorwaarden tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbonden. In de praktijk lossen wij klachten altijd op, maar mocht het echt zo ver komen dat we er niet meer uit kunnen komen, dan kunt u ten alle tijde een klacht indienen. Als u een formele klacht heeft kunt u ons deze schriftelijk doen toekomen. Na ontvangst zult u altijd per post een bevestiging krijgen van uw klacht.

Komen we er dan nog steeds niet uit dan kunt u bij De Geschillencommisie Webshop uw klacht neerleggen. Deze wordt beheerd door de Stichting Geschillencommissie (www.sgc.nl). Webshop Keurmerk onderzoekt uw klacht en tracht  het probleem op te lossen. De Stichting bemiddelt en tracht het probleem op te lossen. Meer informatie en het formulier vindt u hier. Maar nogmaals, we komen er altijd in alle redelijkheid uit.

Garantie

Op al onze matrassen en matrastoppers heeft u garantie:

  • een erkende CBW garantie van drie jaar op basis van afschrijving. Dit geldt voor de Polyether matrassen uit onze eigen MF Collectie. 
  • op het merendeel van onze matrassencollectie bieden wij vijf jaar garantie. 
  • op sommige producten bieden wij tien jaar garantie. Dit geldt voor M Line matrassen en onze Talalay Latex matrassen. 
  • de garantie heeft betrekking op alle fabricagefouten en defecte materialen
  • de garantie gaat in bij levering
  • Zie ook onze algemene voorwaarden
Search engine powered by ElasticSuite