Polyether matrassen

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Polyether matrassen van MatrasFabriek

Het polyether matras is in het algemeen zeer bekend bij het grote publiek. Polyether is ook wel bekend onder de naam schuimplastic, schuimrubber of comfortschuim. Het wordt ook veelvuldig toegepast in gestoffeerde bankstellen en stoelen, maar dan vaak in een wat hardere zit-kwaliteit.

Onze polyether matrassen hebben een fijnere celstructuur en hebben een hoger Soortelijk Gewicht dan gebruikelijk doordat onze standaard kwaliteit polyether SG40 polyether is. Deze polyether matrassen zijn daarom geschikt voor regelmatig gebruik. Daarnaast zijn alle matrassen CFK vrij.

Goedkope polyether matrassen

Veel aanbieders van polyether matrassen verkopen goedkope polyether matrassen met een Soortelijk Gewicht (SG) van 25 of 30 (SG25 en SG30). In onze ogen zijn deze matrassen niet geschikt voor dagelijks gebruik.

Polyether matrassen met een soortelijk gewicht onder de 40 bieden te weinig veerkracht en vertonen eerder kuilvorming. Daarom onze keuze om alleen matrassen van polyether aan te bieden met een SG40.

Wij hebben 3 polyether matrassen in ons assortiment, allemaal met een Soortelijk Gewicht 40 (SG40):

Allemaal hebben het medium soepele ligcomfort. Het grote verschil zit hem in de dikte, namelijk 14 cm, 18 cm en 21 cm dik.

Als u op zoek bent naar meer kwaliteit en duurzaamheid, dan raden we een koudschuim matras aan.

Search engine powered by ElasticSuite