Levertijd van MatrasFabriek

Wij vinden het belangrijk dat u er bewust van bent dat al onze matrassen gemaakt worden in onze eigen fabriek in Heerenveen. U koopt rechtstreeks bij de fabriek en bent verzekerd van een Nederland kwaliteitsmatras. Zodra u bij ons een bestelling gedaan heeft, gaan wij uw matras produceren. Dit gebeurt, zoals we al eerder aangegeven, in onze fabriek in Heerenveen.

Verwachte levertijd: 2-3 weken

Wij kunnen over het algemeen snel produceren, wij hebben immers alle grondstofmaterialen in huis om ieder gewenst matras te maken. Het transport naar uw leveringsadres is vaak de vertragende factor voor de levertijd.

Na uw bestelling gaan wij uw bestelling produceren in onze fabriek in Heerenveen. De verwachte levertijd van ieder product in onze webwinkel is binnen 3 weken. Levering is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Levering op de waddeneilanden

In dit geval kunt u bij de bestelling als afleveradres een transport depot op het vaste land opgeven. U dient dan zelf in overleg met dit depot zorg te dragen voor de verdere afhandeling van de levering op het eiland. Dit geldt alleen voor de producten die via de huisververvoerder bezorgd moeten worden. Het gaat dan om de matrassen en de boxsprings.

Search engine powered by ElasticSuite