Boxspring

Boxspring matrassen

Welke matrassen zijn geschikt voor op een boxspring?

Met de term boxspring matrassen worden de matrassen met veren bedoelt die men op de boxspring legt. Dit kunnen binnenveringsmatrassen zijn maar ook de pocketvering matrassen. De boxspring matrassen komende dus op de verende box te liggen.

Tegenwoordig komt het steeds meer voor dat er op een boxspring bodem ook volkern-matrassen gelegd worden. Met volkern-matrassen worden matrassen zoals de koudschuim matrassen en (Talalay) Latex matrassen bedoeld. Alle matrassen zijn in principe geschikt om op een boxspring te leggen.

Wanneer nieuwe boxspring matrassen?

Het kan voorkomen dat uw boxspring nog prima is, maar dat het matras dat erop ligt niet meer voldoet aan het gewenste ligcomfort. Dit kan doordat de matrassen gewoon versleten zijn, maar ook doordat de u de standaard matrassen die u bij aankoop van de boxspring ontvangen heeft, niet comfortabel vindt. Dan is het zonde om een geheel nieuwe boxspring combinatie te kopen en bent u voordeliger uit om alleen nieuwe boxspring matrassen te kopen. Tevens kunt u ook uw ligcomfort personaliseren door het matras uit te zoeken dat bij uw wensen past.

Boxspring matrassen van MatrasFabriek

Zoals eerder al vermeld zijn alle matrassen geschikt om op een boxspring te leggen. Wanneer u op zoek bent naar de ‘tradionele’ boxspring matrassen, waardoor u op een dubbele samenstelling van veren komt te liggen, kies dan voor ons binnenveringsmatras of voor één van onze pocketvering matrassen.

Hieronder ziet u al onze pocketvering matrassen. Voor een overzicht van al onze matrassen, klik dan hier.

Search engine powered by ElasticSuite