Koudschuim topdekmatras HOTEL

Levertijd: 1 Week
 • Dit artikel wordt geleverd per pakketdienst. Levering op het door u gewenste adres, bij familie of op kantoor. Niemand thuis? Geen probleem. De chauffeur van GLS geeft het indien mogelijk bij de buren af en laat een boodschap bij u achter.
Lees meer
Nog %1 beschikbaar
SKU
HotelDM
Vanaf € 105,00
 • Kies je eigen bezorgdatum
 • Voor €17,50 bij u thuisbezorgd
 • Gemaakt in onze fabriek in Heerenveen
 • Veilig en vertrouwd betalen
 • Het recyclen van matrassen is iets van iedereen. Of je nou producent of importeur bent, gemeente of afvalverzamelaar, verkoper of consument.

  Met elkaar moeten we zorgen dat meer matrassen een tweede leven krijgen. Door onderdelen te recyclen en opnieuw te gebruiken. Veel matrassen worden nu verbrand en dat is zonde. Van de energie, de grondstoffen en het geld.

  De recyclebijdrage bedraagt €6,66 per matras of topper, ongeacht de afmeting.

  Lees meer
 • Prijzen zijn exclusief €6,66 recyclebijdrage

Naturalis® koudschuim topdekmatrassen, lekker zacht en comfortabel

Dit Naturalis koudschuim topdekmatras is gevuld met een soepele veerkrachtige koudschuim kwaliteit, die de topper een langere levensduur geeft.

Deze topper heeft door de open celstructuur van het Naturalis koudschuim goede ventilerende eigenschappen. Naturalis koudschuim is van nature al antibacterieel en anti-allergisch.

In de reeks kernkwaliteiten van onze dekmatrassen valt deze kwaliteit onder de Medium-hardheid. Niet te hard en niet te zacht. Voor velen het ideale topdekmatras, aangezien dit een veel verkocht dekmatras is.

Wat is Naturalis® koudschuim?

We kunnen en willen allemaal iets doen om onze impact op het milieu te verminderen. Duurzame ontwikkeling vereist een aanpassing van ons economisch systeem en onze levenswijze om het verbruik van natuurlijke hulpbronnen terug te brengen tot een niveau dat aanvaardbaar is voor het milieu op lange termijn.

Een ongekende inspanning is nodig om het menselijke gebruik van natuurlijke en duurzame bronnen binnen de houdbare limieten te houden. We zouden een kleinere ecologische voetafdruk moeten achterlaten en Matras Factory wil iedereen de kans geven om dit te steunen, om hen goed te doen voelen bij hun keuzes.

Naturalis koudschuim is een milieuvriendelijk en innovatief product om het comfort binnen het koudschuim assortiment te verrijken. Naturalis is een schuim waarbij een deel van het fossiele materiaal is vervangen door de natuurlijke olie: ricinus olie, wat ook bekend staat als ‘castor olie’. Rinicus olie is volledig biologisch afbreekbaar.

U kunt comfortabel slapen op een matras die ook nog eens bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk. Wat wilt u nog meer? Oh, dat de matras voldoet aan de strenge Certipur certificaat normen natuurlijk. Want dat doet ‘ie!

Met afritsbare dubbeldoeks matrashoes

Dit topdekmatras is afgewerkt met een royaal gewatteerde dubbeldoeks matrashoes, met 300 grams per M2 hollowfibre. De hoes is afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius.

Specificaties
Levertijd1 Week
Gemaakt inNederland (in Heerenveen)
Model van dekmatrasZonder split
Lengte naad splitN.v.t.
LigcomfortMedium
MateriaalNaturalis® koudschuim HR40 medium
Totale matrashoogteCirca 6 cm
Dikte kern4 cm
MatrashoesStandaard Dubbeldoeks matrashoes, afritsbaar en wasbaar tot 40 °C
AfritsbaarDeze matrashoes is afritsbaar en heeft een 3-zijdige ritssluiting
Anti huisstofmijtJa
Anti allergeenJa
SlaaphoudingGeschikt voor buikslapers, rugslapers en zijslapers
Garantie1 jaar
VerzendserviceVoor €17,50 bij u thuisbezorgd

Geen resultaten

Levertijden

De levertijd van onze matrassen en topdekmatrassen ligt rond de 1 à 2 weken. U kunt zelf bij het afrekenen een bezorgdatum kiezen.

Wat zijn de verzendkosten?

Topdekmatrassen worden bij u thuisbezorgd via pakketbezorging. De matrassen worden vanwege de grootte vervoerd en bezorgd via meubeltransport. Dit gaat dan via onze huisvervoerder.

Categorie Bezorging in NL
Alle topdekmatrassen € 17,50
Alle matrassen € 35,-

Wat vinden klanten van ons

10

Prima matras na testen in de showroom

Charles van Orlé uit Barendrecht

8

Prima ervaring

Christien De Groot uit Heerenveen

10

Uitstekend

Willem van Wieringen uit Hazerswoude

10

Prima matras en volgens afspraak geleverd

Atie de Koning uit Nootdorp


Bekijk alle reviews

Search engine powered by ElasticSuite