M Line matrassen

In een wereld waarin steeds meer wordt gevraagd van ons lichaam is een goede nachtrust uiterst belangrijk. Om te garanderen dat u overdag het beste uit uzelf kan halen moet uw lichaam ’s nachts herstellen.

Optimale nachtrust

Met een M Line matras bent u verzekerd van een optimale nachtrust. Dankzij de unieke drukverlagende eigenschappen van de M Line matrassen wordt het aantal drukpunten verlaagd. Dit maakt M Line matrassen uiterst geschikt voor mensen met reuma, artrose, decubitus, spier- en gewrichtspijnen. Daarnaast worden de matrassen door vele fysiotherapeuten aangeraden aan topsporters.

Soorten matrassen binnen M Line Cool Motion serie

Binnen de M Line Cool Motion serie zijn 6 type matrassen te onderscheiden.

M Line Cool Motion 3 en 4

De M Line Cool Motion 3 en M Line Cool Motion 4 wordt in de basis gevormd door hoogwaardige laag HR-schuim met een open celstructuur. De innovatieve Clima Support laag biedt optimale ventilatie. Per zone zijn de insnijdingen in de toplaag verschillend. Hierdoor wordt de druk van uw lichaam gelijkmatig verdeeld.

M Line Cool Motion HYBRID 5 en 6

De M Line Cool Motion 5 en M Line Cool Motion 6 zijn de eerste hybride matrassen binnen de Cool Motion serie. De matrassen hebben een ondersteunende pocketvering laag met daarboven een laag van hoogwaardig HR-schuim. Deze combinatie van materialen biedt extra comfort. De bovenste laag van de matrassen is gemaakt van visco-elastisch schuim dat zich eenvoudig vormt naar uw lichaam.

M Line Cool Motion HYBRID 7 en 8

In de M Line Cool Motion 7 en M Line Cool Motion 8 zijn ongekende technieken op het gebied van slaapinnovatie verwerkt. De basis van de matrassen bestaat uit een 7 zone pocketvering laag. De schuimbollen die zijn verwerkt in het matras bieden extra mobiliteit tijdens het slapen. De toplaag van de matrassen zijn afgewerkt met een hoogwaardig visco-elastisch schuim. Dankzij deze toplaag vormt met matras zich eenvoudig naar de contouren van uw lichaam.

Drukverlagend en drukverdelend

drukverlagend traagschuim

De M Line Cool Motion matrassen bezitten twee uiterst comfortabele eigenschappen: de matrassen zijn drukverlagend en drukverdelend.

Drukverlagend

Dankzij de drukverlagende eigenschappen van de traagschuim toplaag komt er minimale druk te liggen op de uitstekende lichaamsdelen zoals schouders en heupen. Traagschuim regeert namelijk op de warmte die het lichaam afgeeft. Wanneer het materiaal in contact komt met warmte wordt het zacht. Hierdoor vormt het matras zich eenvoudig naar uw lichaam. Deze drukverlagende eigenschap geeft u het gevoel dat u heerlijk wegzakt in het matras.

Drukverdelend

De M Line Cool Motion matassen zijn tevens drukverdelend. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van uw lichaam optimaal over het matras wordt verspreid. Dit ligt heerlijk, sommige mensen hebben hierdoor zelfs het gevoel dat ze zweven. Dankzij de drukverdelende werking kunnen spieren zich ontspannen en worden de zenuwen minimaal belast.  

Innovatieve technieken van M Line

Bij het ontwikkelen van M Line matrassen zijn vele innovatieve technieken verwerkt in de matrassen. Wanneer u kiest voor een M Line matras zal u jaren plezier hebben van de volgende eigenschappen:

1. Clima Support

Onder de toplaag van de M Line matrassen is een speciale Climate Support ventilatielaag aangebracht. Dankzij deze laag beschikken de matrassen over optimale ventilatie en temperatuurregulatie.

2. FleXnet Support

Het flexibele vezelnet garandeert dat uw zwaar belaste lichaamsdelen extra worden ondersteund. Hierdoor wordt een stabiele ondersteuning van het lichaam gegarandeerd.

3. Dynamic Support

De Dynamic Support zorgt voor een dynamische ondersteuning van het lichaam. Dankzij deze technologie wordt de wendbaarheid verhoogt waardoor u in iedere houding heerlijk ligt op het matras.

4. Air Release

Dankzij de Air Release beschikken de M Line matrassen over een hoge luchtdoorlatendheid. Dit draagt bij aan de afvoering van vocht en water. Daarnaast wordt een comfortabel slaapklimaat gewaarborgd.

5. Eco-friendly Lyocell tijk

De innovatieve Eco-friendly Lyocell matrashoes is gemaakt van vezel van de eucalyptusboom. Tijdens het productieproces van deze vezel wordt aanzienlijk minder water gebruikt. Hierdoor worden de matrashoezen van M Line op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

M Line voor topsporters Top sporters M Line

Voor topsporters is een goede nachtrust cruciaal om hun lichaam de mogelijkheid te geven om te herstellen. Tijdens de slaap herstellen de spieren en worden trainingsherinneringen opgeslagen in het lange termijn geheugen. Het is dan ook niet voor niets dat vele topsporters zweren bij een M Line matras, zoals Epke Zonderland en Kiki Bertens.

Ook professioneel veldrijdster Sophie de Boer is positief over haar M Line matras: "’Om beter te kunnen worden moet je een bepaalde trainingsarbeid leveren. Maar hoe hoger deze is, dus hoe dichter je bij de top komt, des te meer zul je moeten rusten. M Line biedt mij dat extra stukje comfort en dat biedt mij als sporter de mogelijkheid om nog meer kwaliteit uit mijn rust te halen.’’
M Line garantie

Om de comfort van de kwaliteit van M Line matrassen maximaal te kunnen ervaren biedt M Line standaard 100 dagen omruilgarantie aan haar klanten. Tevens biedt M Line 10 jaar garantie op alle type matrassen.

Search engine powered by ElasticSuite