Pantera ® koudschuim matras

Pantera ® koudschuim matrassen zijn binnen het totale aanbod aan koudschuim matrassen, het beste van het beste! De grootste voordelen van het Pantera Koudschuim zijn: het is zeer veerkrachtig; het materiaal bezit zeer goede vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen.

Matrassen van Pantera®

Pantera is hét Nederlandse topmerk binnen de koudschuimen. Door de uiterst hoogwaardige, veerkrachtige en duurzame eigenschappen bent u verzekerd van jarenlang gezonde en comfortabele nachten. De celstructuur van Pantera koudschuim is open en enigszins grillig waardoor het nog beter ventileert/ademt dan 'traditioneel' koudschuim en is de vochtregulatie ook geoptimaliseerd. Mede door de open celstructuur gaan Pantera koudschuim matrassen veel langer mee dan matrassen van polyether.

Onze Pantera ® koudschuim matrassen

U kunt de Pantera matrassen niet via MatrasFabriek.nl bestellen. Wilt u de matrassen bestellen, dan kan dat via onderstaande links:

Er zijn drie Pantera ® koudschuim matrassen: De Pantera ® Soft, de Pantera ® Medium en de Pantera® Stevig. Al deze matrassen bestaan uit een heerlijk dikke kern van maar liefst 20 centimeter Pantera ® koudschuim en zijn afgewerkt met een luxe en afritsbare THERMOCOOL™ matrashoes die wasbaar is.

Eigenschappen van Pantera ® koudschuim:

  • Pantera ® koudschuim voelt zeer comfortabel aan en volgt de natuurlijke contouren van uw lichaam. Full body support.
  • Pantera ® koudschuim heeft een open celstructuur
  • Pantera ® is zeer duurzaam; zelfs na jaren van intensief gebruik behoudt het zijn eigenschappen
  • Brandvertragend
  • Goed ventilerend dankzij de open celstructuur.
  • Goede temperatuurregulatie
  • Zeer elastisch, dus u kunt zich goed bewegen in uw slaap.