Talalay® Latex matrassen

Talalay® Latex matrassen zijn het topsegment. Een Talalay® Latex matras is de Rolls Royce onder de matrassen. Dankzij het unieke productieproces van Talalay® Latex heeft dit materiaal een open celstructuur. Deze open celstructuur maakt, in combinatie met alle andere uitzonderlijk goede eigenschappen, dat het Talalay® matras kwalitatief bezien zeer hoog scoort.

Zo is Talalay® Latex zeer goed ventilerend; voert het vocht adequaat af; en heeft het een regulerende invloed op de temperatuur. Daarnaast is het druk verlagend en ondersteunt het uw lichaam op de plekken daar waar dat nodig is. Een matras van Talalay® is zeer duurzaam, de matrassen gaan minimaal 12-15 jaar mee zonder kwaliteitsverlies.

Meer weten over Talalay®? Kijk op TalalayLatex.nl of bel 0513-744060 voor deskundig advies. Op TalalayLatex.nl vindt u The Original Talalay® matrassen. U heeft de keuze uit een Soft en een Medium variant. Tevens heeft u ook de mogelijkheid te gaan voor een 100% natuurlijk Talalay latex matras.

Wat is Talalay® latex?

Talalay® latex wordt, net als traditioneel latex, gemaakt van het rubbersap uit de rubberbomen. Het grote verschil tussen latex en Talalay® latex is echter dat Talalay® dankzij een zeer intensief productieproces wél een open celstructuur heeft en dus nog beter ventileert en vocht opneemt. Talalay® latex wint het op alle vlakken van andere matraskernen; Talalay® kent een optimale ventilatie, is zeer veerkrachtig en ondersteund het lichaam perfect. Daarnaast kent Talalay® een zeer lange levensduur zonder aan kwaliteit in te boeten

Al met al is het Talalay® latex matras de Rolls-Roys onder de matrassen.

Prijzen van Talalay®

Waarom kost Talalay® meer dan traditioneel latex matras? Dit is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. De antwoord is eenvoudig te geven: het Talalay® latex productieproces is letterlijk zeer intensief en kostbaar. Daardoor is dus het eindproduct, het Talalay® Latex, duurder dan latex en andere grondstofmaterialen voor matrassen. Daarnaast moet Talalay® veel strenge kwaliteitscontroles doorstaan

En wat wij u ook mee willen geven, is dat een kern van Talalay® latex veel langer meegaat dan elk ander matras, en zonder aan kwaliteit in te boeten!

Informatieve video over het Talalay® Latex productieproces

Hieronder kunt u een informatieve video bekijken over het speciale productieproces van Talalay®.

Search engine powered by ElasticSuite